Premix de panificatie CONMIX PAINE CU CEAPA SI CHIMEN pentru obtinerea painii si specialitatilor cu ceapa .

PAINE CU CEAPA SI CHIMEN – Reteta

Reteta Paine Cu Ceapa Si Chimen – savoarea autentica a painii cu gustul intens CONMIX Paine cu Ceapa si Chimen – un premix special creat pentru brutarii si patiserii care cauta sa ofere clientilor lor o experienta unica de panificatie. Materii prime brutarie.

IngredienteKg
Dozaj35%
Faina alba (550/650/integrală)2
CONMIX  PAINE CU CEAPA SI CHIMEN  0,7
Drojdie0,060
Sare0,036
Apa1,50
Total4,296
1.Mixare Initiala:Intr-un recipient potrivit, mixeaza faina alba impreuna cu premixul CONMIX Paine cu Ceapa si Chimen pentru a asigura distributia uniforma a ingredientelor.
2.Adaugarea Restului de Ingrediente:Dupa mixare, adauga drojdia, sarea si apa in amestecul de faina si premix. Continua sa amesteci pentru a asigura o integrare uniforma a ingredientelor.
3.Malaxare:Utilizand un malaxor cu spirala, malaxeaza aluatul timp de 5 minute la viteza 1, apoi creste la viteza 2 pentru inca 7 minute. Timpul de malaxare poate varia in functie de specificul malaxorului, deci monitorizeaza consistenta aluatului pentru a obtine elasticitatea dorita.
4.Temp. Aluat si Relaxare:Mentine temperatura aluatului la 28°C si lasa-l sa se relaxeze timp de 10 minute la temperatura camerei (ideal 26 – 28°C).
5.Divizare si Premodelare:Imparte aluatul in portiuni de 460-470 g si modeleaza bucatile in forma rotunda. Lasati-le sa se odihneasca timp de 10 minute.
6.Modelare Finala:Modeleaza fiecare bucata in forma lunga, potrivita pentru franzela sau tava.
7.Dospire:Acopera painea si las-o sa dospeasca timp de 50 de minute la 35°C, cu o umiditate relativa de 80%.
8.Coacere:Preincalzeste cuptorul la 240°C.Coace painea pentru 22-25 de minute sau pana cand obtine o culoare aurie si o crusta crocanta.
Adauga painii tale o nota aparte de aroma si gust cu CONMIX Paine cu Ceapa si Chimen. O alegere perfecta pentru a satisface cerintele clientilor care cauta ceva cu adevarat deosebit.
Invata sa prepari acasa paine cu ceapa si chimen, rustic cu gust autentic si textura densa. Descopera ingredientele si pasii necesari pentru a coace o paine cu gustul intens, bogata in fibre si arome naturale, perfecta pentru orice masa sau gustare. Reteta Paine Cu Ceapa Si Chimen. Materii prime brutarie

Premix de panificatie CONMIX PAINE CU CEAPA SI CHIMEN pentru obtinerea painii si specialitatilor cu ceapa .
ro_RORomanian