PAINE  MULTISEED 7*

Obtine o paine cu seminte savuroasa si plina de nutrienti esentiali cu ajutorul CONMIX Multiseed 7*. Acest premix, dedicat brutarilor, aduce in retetele tale o combinatie perfect echilibrata de seminte, oferind o textura si gust inconfundabile.

IngredienteKgKg
Dozaj20%35%
Faina alba (550/650/integrală)22
CONMIX  MULTISEED 7*0,40,7
Drojdie0,0600,060
Sare0,0360,036
Apa1,3501,450
Total3,8464,246
    1.Mixare Initiala:Intr-un bol adecvat, mixeaza faina alba impreuna cu premixul CONMIX Multiseed 7* pentru o distributie uniforma a semintelor.
    2.Adaugarea Restului de Ingrediente:Dupa mixare, adauga drojdia, sarea si apa in amestecul de faina si premix. Continua sa amesteci pentru a asigura o integrare uniforma a ingredientelor.
    3.Malaxare Profesionala:Utilizand un malaxor cu spirala, malaxeaza aluatul timp de 5 minute la viteza 1, apoi creste la viteza 2 pentru inca 7 minute. Timpul de malaxare poate varia in functie de specificul malaxorului, deci monitorizeaza consistenta aluatului pentru a obtine elasticitatea dorita.
    4.Temp. Aluat si Relaxare:Mentine temperatura aluatului la 28°C si lasa-l sa se relaxeze timp de 10 minute la temperatura camerei (ideal 26 – 28°C).
    5.Divizare si Premodelare:Imparte aluatul in portiuni de 460-470 g si modeleaza bucatile in forma rotunda. Lasati-le sa se odihneasca timp de 10 minute.
    6.Modelare Finala:Modeleaza fiecare bucata in forma lunga, potrivita pentru franzela sau tava.
    7.Dospire:Acopera painea si las-o sa dospeasca timp de 50 de minute la 35°C, cu o umiditate relativa de 80%.
    8.CoacerePreincalzeste cuptorul la 240°C.
    Coace painea pentru 22-25 de minute sau pana cand obtine o culoare aurie si o crusta crocanta.
    Transforma experienta ta de panificatie cu CONMIX Multiseed 7* si ofera clientilor tai o paine sanatoasa, gustoasa si plina de textura.
    ro_RORomanian