PAINE CU SECARA

Descopera secretul unei paini cu secara autentice si delicioase cu CONMIX Paine cu Secara – un premix gandit pentru brutari care doresc sa ofere produse cu adevarat remarcabile.

IngredienteKg
Faina alba (550/650/integrala)10
CONMIX  PAINE CU SECARA2
Drojdie0,300
Sare0,18
Apa6,500
Total18,980
1.Mixare Initiala:Intr-un recipient potrivit, mixeaza faina alba impreuna cu premixul CONMIX Paine cu Secara pentru o distributie uniforma a ingredientelor.
2.Adaugarea Restului de Ingrediente:Dupa mixare, adauga drojdia, sarea si apa in amestecul de faina si premix. Continua sa amesteci pentru a asigura o integrare uniforma a ingredientelor.
3.Malaxare:Utilizand un malaxor cu spirala, malaxeaza aluatul timp de 5 minute la viteza 1, apoi creste la viteza 2 pentru inca 7 minute. Timpul de malaxare poate varia in functie de specificul malaxorului, deci monitorizeaza consistenta aluatului pentru a obtine elasticitatea dorita.
4.Temp. Aluat si Relaxare:Mentine temperatura aluatului la 28°C si lasa-l sa se relaxeze timp de 10 minute la temperatura camerei (ideal 26 – 28°C).
5.Divizare si Premodelare:Imparte aluatul in portiuni de 460-470 g si modeleaza bucatile in forma rotunda. Lasati-le sa se odihneasca timp de 10 minute.
6.Modelare Finala:Modeleaza fiecare bucata in forma lunga, potrivita pentru franzela sau tava.
7.Dospire:Acopera painea si las-o sa dospeasca timp de 50 de minute la 35°C, cu o umiditate relativa de 80%.
8.Coacere:Preincalzeste cuptorul la 240°C.
Coace painea pentru 22-25 de minute sau pana cand obtine o culoare aurie si o crusta crocanta.
Adauga o nota distinctiva oricarui meniu de panificatie cu painea ta cu secara preparata cu CONMIX Paine cu Secara. Savureaza autenticitatea fiecarei feliute!
ro_RORomanian