PAINE CU CEAPA SI CHIMEN  

Descopera savoarea autentica a painii cu CONMIX Paine cu Ceapa si Chimen – un premix special creat pentru brutarii si patiserii care cauta sa ofere clientilor lor o experienta unica de panificatie.

IngredienteKg
Dozaj35%
Faina alba (550/650/integrală)2
CONMIX  PAINE CU CEAPA SI CHIMEN  0,7
Drojdie0,060
Sare0,036
Apa1,50
Total4,296
1.Mixare Initiala:Intr-un recipient potrivit, mixeaza faina alba impreuna cu premixul CONMIX Paine cu Ceapa si Chimen pentru a asigura distributia uniforma a ingredientelor.
2.Adaugarea Restului de Ingrediente:Dupa mixare, adauga drojdia, sarea si apa in amestecul de faina si premix. Continua sa amesteci pentru a asigura o integrare uniforma a ingredientelor.
3.Malaxare:Utilizand un malaxor cu spirala, malaxeaza aluatul timp de 5 minute la viteza 1, apoi creste la viteza 2 pentru inca 7 minute. Timpul de malaxare poate varia in functie de specificul malaxorului, deci monitorizeaza consistenta aluatului pentru a obtine elasticitatea dorita.
4.Temp. Aluat si Relaxare:Mentine temperatura aluatului la 28°C si lasa-l sa se relaxeze timp de 10 minute la temperatura camerei (ideal 26 – 28°C).
5.Divizare si Premodelare:Imparte aluatul in portiuni de 460-470 g si modeleaza bucatile in forma rotunda. Lasati-le sa se odihneasca timp de 10 minute.
6.Modelare Finala:Modeleaza fiecare bucata in forma lunga, potrivita pentru franzela sau tava.
7.Dospire:Acopera painea si las-o sa dospeasca timp de 50 de minute la 35°C, cu o umiditate relativa de 80%.
8.Coacere:Preincalzeste cuptorul la 240°C.Coace painea pentru 22-25 de minute sau pana cand obtine o culoare aurie si o crusta crocanta.
Adauga painii tale o nota aparte de aroma si gust cu CONMIX Paine cu Ceapa si Chimen. O alegere perfecta pentru a satisface cerintele clientilor care cauta ceva cu adevarat deosebit.
ro_RORomanian